torstai 12. kesäkuuta 2014

Projekteja...

Tykkään kovasti kaikenlaisista projekteista ja oikeastaan koko ajan pitääkin olla joku projekti meneillään ettei elämä käy liian tylsäksi..

Toinen hevoseni, Prinsu, lähti lauantaina kaverini luo ainakin nyt kesän ajaksi. Kaverini hevonen Elvi puolestaan muutti jo reilu kuukausi sitten meidän talliimme. Tarkoitus oli että ratsastelen Elviä kesän ajan ja sitten se lähtee takaisin omistajansa luokse hieman valmiimpana ratsuna. Näillä näkymin Elvi tuleekin nyt jäämään pysyvästi meidän talliimme, vaikka niin ei alunperin ollut tarkoitus. Mutta on se niin mukava hevonen, että mielelläni sen meidän tallissa pidän! :) Elvi on siis entinen ravuri joka on nyt pikkuhiljaa aloitellut ratsun uraa. Olen aina jostain syystä tykännyt puuhata noiden ex-ravureiden kanssa, se on kovin palkitsevaa kun hevonen oppii jotain uutta ja yhteinen sävel löytyy. Olen hyvin iloinen siitä tiedosta, että yhteistyömme Elvin kanssa jatkuu vielä kesänkin jälkeen! :)

Elvi

Hieman toisenlaistakin projektia tallilta löytyy. Ostin viime syksynä hiittikärryt, jotka ovat ihan käyttökuntoiset, mutta mielestäni kovin rumat. Oli tarkoitus hioa ja maalata ne jo viime syksynä, mutta se jäi kuitenkin tekemättä. Nyt ajattelin ruveta edistämään tuotakin projektia. Lisäksi nyt alku viikosta tuli hommattua hiittikärryjen runkoon valmistettu koppakärry, joka on kyllä niin hirveän näköinen ilmestys ettei sitä kapistusta kehtaisi hevosen perään laittaa ennen kunnostusta. Koppikset ei kyllä ole vielä edes ajokuntoiset. Avokkini on nyt ruvennut suunnittelemaan koppiksien kunnostusta.

Hiittikärryt


Näissä onkin sitten vähän enemmän hommaa...

Näistä kirjottelen vielä enemmän kun saadaan projekteja edistymään. :)

2 kommenttia:

 1. Elvi on kyllä kaunis! Maalaamalla saa ihmeitä aikaan. Itsekin hankin omat reenikärryni vanhalta ravimieheltä ja maalauksen jälkeen olivat kuin uudet! Penkistäkin oli joku maistanut ison palan, mutta isä korjasi sen sikaflexilla, supreloninpalasella ja päällystämällä koko penkin uudelleen keinonahalla.

  En ollut ennen tullut ajatelleeksi, että hevosiakin voidaan joutua toki keisarileikkaamaan. Jännä tarina, josta onneksi Sanni selvisi hienosti!
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se kaunis ja mukava tamma. :) Uskon että kärryistä tulee hienot kunhan ovat saaneet vähän uutta väriä pintaan, kehtaa sitten ajella taas. :)

   Täytyy kyllä myöntää, etten itsekään ennen tuota Sannin tapausta ollut ajatellut että hevosiakin keisarileikataan. Tuntuu, että näissä hevoshommissa oppii jatkuvasti jotain uutta. :)

   Poista