torstai 25. kesäkuuta 2015

Elämäni hevoset 1/7

Facebookissa kiersi jokin aika sitten haaste jossa jaettiin kuvia tärkeistä hevosista. Ajattelin että tämähän on tosi kiva haaste tänne bloginkin puolelle, eli kaikki vaan tekemään tätä ja linkitelkäähän tuonne kommenttiboksiin jos tämän teette. :) Eli 7 päivää ja 7 hevosta. (En välttämättä ihan peräkkäisinä päivinä näitä esittelyjä ehdi tekemään, mutta vähän ajan sisään kuitenkin.) Pieni esittely hevosesta ja voisi myös kertoa miksi kyseinen hevonen on/on ollut tärkeä osa elämää.

*********Ensimmäisenä esittelyvuoroon pääsee lämminverinen ruuna Jebba. Tämä hevonen on jo menehtynyt, mutta oli aikoinaan todella tärkeässä osassa mun elämääni ja auttoi mua eteenpäin tässä harrastuksessa. Jebba oli ensimmäinen hevonen jolla kilpailin ja käytiin valmennuksissakin. Aloitin kilpailemisen seuratasolla esteratsastuksessa 13-vuotiaana ja ensimmäisistä kisoista saatiin Jeban kanssa heti 3.sija, se toi tietysti lisää motivaatiota jatkaa kilpailemista. Kilpailin Jeban kanssa esteratsastuksessa seura- ja aluetasolla. Jebba oli mahtava opetusmestari jolla todellakin oli suuri sydän.
Meidän yhteinen taival päättyi kun ostin ensimmäisen oman hevosen (Sannin) ja Jebbakin myytiin hieman myöhemmin. Olen kuitenkin todella todella kiitollinen Jeban silloiselle omistajalle Tealle (http://www.repokettu.com/) että sain harrastaa tuon mahtavan ruunan kanssa! :)


4 kommenttia:

 1. Vau! Tosi kiva blogi! Sun kuvat on tosí selkeitä ja toi banneri on aivan ihana :)

  eveliinamalinen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Välillä kyllä harmittaa nää kännykkäkameralla otetut kuvat, mutta kiva kuulla että ovat selkeitä. :) Käyn kurkkimassa blogiasi myöhemmin. :)

   Poista