Kirjoittaja

Nimeni on Henna ja olen 23-vuotias nainen Kanta-Hämeestä. Perheeseeni kuuluu avomieheni Joonas (jota tullaan varmasti näkemään tulevissa kisapostauksissa huoltajan hommissa ;)), kolme koiraa: Niilo, Nero ja Pate, Onni ja Enni kissat ja kaksi kavioeläintä: Sanni ja Elvi, jotka ovat tämän blogin päätähtiä.

Lv-tamma Sun Marii

Ratsastuksen aloitin 7-vuotiaana ja tykästyin tähän harrastukseen heti. Harrastuksen alkuaikoina talleilla tuli pyörittyä ratsastustunneilla, sekä hoitohevosia hoitaen. Myöhemmin talleilusta tuli osa jokapäiväistä elämääni kun sain pariksi vuodeksi vuokraponin (Pin Rock's Rose) ja ratsastin ja kilpailin esteratsastuksessa seura- ja aluetasolla tuttavani Jebba-ruunalla. Lisäksi sain ratsastella satunnaisesti muitakin hevosia.
Myöhemmin kilpailin toisen tuttavani hevosella seuraesteitä jonkin aikaa, hevosen nimi Mudfield Mona.

Lv-ruuna Jebba

Vuonna 2005 ollessani 14-vuotias, täyttyi pitkäaikainen ja varmasti jokaisen heppatytön haave, kun sain ensimmäisen oman hevoseni: lämminveri-tamma Sun Marii "Sanni". Sannista voi lukea lisää kavioeläimet -välilehdeltä, Sannin esittelypostauksesta ja muutamia kuvia meidän tähän astisesta yhteisestä elämästä löytyy tästä postauksesta. 

Lv-tamma Sun Marii. Ensimmäinen yhteiskuva. :)

2008-2009 omistimme kaverini kanssa welshmountain-orin, Metty's Arrow. Poni ei ollut meillä kauaa, koska aikaa ponille ei oikein tuntunut löytyvän..

Lv-tamma Mudfield Mona

2011 ostin welshmountain-orin Metty's Donatello. Doni oli vieroitusikäinen kun ostin sen. Kävimme yhdessä muutamat poninäyttelyt ja opettelimme kärryponin hommia. Myin Donin pois vuonna 2013, kun Prinsu oli ollut minulla jo jonkin aikaa ja totesin että en pysty kolmea hevosta pitämään.

Lv-tamma Sun Marii.

Brincipe eli Prinsu tuli minulle vuoden 2012 lopussa. Prinsun esittelyn löydät täältä. Prinsu siirtyi kaverilleni kesällä 2014 ja on edelleen samalla tallilla missä nykyiset omat hevoseni, eli Prinsuakin nähdään varmasti silloin tällöin blogissa. :)

Lv-tamma Sun Marii
Kesällä 2014 omistukseeni siirtyi lämminveri-tamma Garden Of Eden "Elvi". Elvistä löytyy lisää tietoja kavioeläimet -välilehdeltä ja Elvin esittelypostauksesta.

Lv-tamma Garden Of Eden

*Hevoten nimissä linkit Sukupostiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti