torstai 13. marraskuuta 2014

Ravurista ratsuksi: Elvin 6kk muodonmuutos

Huomautetaan nyt näin heti alkuun, että Elvi oli siis luopunut ravurin urastaan jo ennen mulle tuloa ja jo hetken aikaa hoitanut ratsun virkaa.

Sunnuntaina tuli puoli vuotta täyteen siitä kun Elvi muutti luokseni. Otin puolivuotta sitten hepasta vähän rakennekuvaa ja ajattelin nyt ottaa uudet kuvat kun kuusi kuukautta oli kulunut. Näihin kuuteen kuukauteen on kuulunut säännöllisen epäsäännöllistä ratsastelua, eli ei mitenkään nousujohteista touhuamista, vaikka se alunperin olikin tarkoitus. No, elämä on ja aina ei mene niinkuin on suunniteltu.

Saatte nyt itse arvioida onko jotain muutosta tapahtunut? Vatsa on ainakin (onneksi) vähän kasvanut, ei ole niin kuivannäköinen poni enää. :)

Taas huonolaatuisia kuvia tarjolla:

9.5.2014

9.5.2014
9.11.2014

9.11.2014

Ajattelin jossain vaiheessa tehdä samanlaista vertailua ratsastuskuvista, kun vaan saan taas jonkun kuvailemaan.

6 kommenttia:

 1. Positiivisia muutoksia nähtävissä! Mukavasti saanut lihaa luiden päälle sekä lihasmassaa lisää mm. kaulaan ja takaosaan ja ennen kaikkea selkään! Tästä on hyvä jatkaa reeniä! :)
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti se ei siis olekaan vain mun toiveajattelua että jotain muutosta ja eroa kuvien välillä näkyisi. ;) Jospa tästä päästäisiin treenailemaan hieman tavoitteellisemmin niin ehkä 1v kuvissa näkyisi vielä enemmän kehitystä.. :)

   Poista
 2. Kivasti on jo heppa pyöristynyt, hyvää työtä! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin on kyllä tullut massaa! Olisi kiva nähdä vielä kehityskuvia ratsastuksesta, kunhan tietty saat jonkun kuvaamaan! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainenkin postaus olisi tarkoitus tehdä jossain vaiheessa :) Hommaa vaikeuttaa se kun lähes aina oon tallilla yksin ja ratsastelen pimeässä/hämärässä jolloin kuvia ei saa otettua, mutta eiköhän se silti vielä toteudu :)

   Poista