keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Miinus yksi

...Ainakin periaatteessa. Elvistä on nimittäin nyt leasing-sopimukset tehty ja se siirtyy kaverini hallintaan ja varsan tekohommiin. :) Elvi ei siis muuta nykyiseltä tallilta silti mihinkään ja jatkossakin sitä näkyy täällä blogin puolellakin.

Elvi

Sanni

Viime aikoina on ollut opettelemista kun kahden hevosen sijaan on usein ollut vain yksi hevonen hoidettavana, kaverini on siivoillut Elvin karsinan ja laittanut ruokia valmiiksi useana päivänä, vaikkei vielä olisi oikeastaan sopimuksen mukaan tarvinnutkaan. Tämä ei tietenkään ole haitannut, mukavahan se on tulla tallille illalla ja huomata että puolet hommista on jo tehty. :)

Suttuinen kuva, jossa kaikki tallin asukit: Kusti, Elvi ja Sanni.
 
En tainnut mainita aiemmin että meidän tallilla on nykyisin vaan 3 hevosta, yksi hevonen omieni lisäksi. Kyllä muuten tuntuu että olisi todella vähän hommia nykyisin iltatallissa, kolmen hevosen iltatallin tekoon menee ihan älyttömän vähän aikaa! Syksyn ja alkutalven meidän tallissa oli tosiaan 7 hevosta ja kun yli puolet on muuttanut niin sen huomaa positiivisena asiana juurikin tallihommissa.

Loppuun vielä pitkästä aikaa parit korvakuvat, tänään käytiin Sannin kanssa maastoilemassa ihanassa keväisessä säässä. :)2 kommenttia: