torstai 9. huhtikuuta 2015

Iltatoimia

Kotiuduin juuri tallilta ja ajattelin nyt tehdä postausta iltarutiineista joita noudatetaan aikalailla samalla kaavalla joka ilta. Tänään poikkeuksena oli se, että otin vain Sannin sisälle, yleensä otan iltaisin kaikki kolme hevosta sisään mutta tänään kaverini oli ottanut Kustin ja Elvin. Postaukseen tulee nyt aika paljon (tylsiä) kuvia kun kuvasin kännykällä oikeastaan kaiken mitä tein.

Neponen ja Elvi. Sanni möllöttää pihalla traikun takana. 

Ensimmäisenä laitoin Sannin iltaruuan turpoomaan. Sannin iltamössöön tulee Racing Senioria, merisuolaa ja biotiiniä. Myöhemmin lisäsin vielä MSM:ää.


Sitten karsinan siivousta...


Siinä on karsina valmiina yöpyjää varten.


Kottari täynnä sitä itseään (ja jämäheiniä)... Tästähän voisi melkein tehdä analyysiä Pumpulienkeli.comin tapaan, mutta taidan jättää tekemättä kun on vain yksi hevonen, ei siis voi vertailla... Mutta lyhyesti: hevonen syö ja kakkaa, kaikki hyvin siis. ;)


Sanni-poni sisälle ja loimi pois...


...ja sitten kiukutellaan vähän naapurille.


Seuraavaksi kannoin tarhaan vettä huomista varten. Nepparikin kävi juomassa. :)


Turvotettuun mössöön vielä MSM:ää ennen tarjoilua. Yleensä MSM on meillä jauhona,  mutta nyt oli yksi pullo tuota nestemäistä jemmassa niin täytyyhän sekin käyttää pois.


Mössö karsinan kippoon ja kipon alle aamuruoka ämpäriin valmiiksi.

Sitten olikin kaikki hommat tehty, valot pois ja ovet kiinni ja joka iltainen toivotus: "Nähdään huomenna, hyvää yötä, moikka!"

2 kommenttia:

 1. Hih! Kyllä tossa oli jo analyysin aineksia :D
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ollutkin, ajattelin pitää oman analyysini lyhyenä ja kertoa vaan että hevonen on mitä ilmeisimmin terve.. :D

   Poista