tiistai 28. huhtikuuta 2015

Tehokas viikko takana

Nyt tulee vähän yhteenvetoa kuluneesta viikosta, olen taas ollut kovin laiska päivittelemään kuulumisia...
Sanni liikkui viime viikolla peräti kolme kertaa ratsastaja selässä, tällaisia viikkoja ei kovin montaa tule heti mieleen kun kelailee mielessään edellisiä kuukausia. Melkeinpä on hoidettu liikutukset muilla tavoin pari kertaa viikossa. Viime maanantaihin ja tiistaihin sisältyi koulujumppailua ja maastohöntsäilyä Lotan kanssa. Oon kyllä niin iloinen että Lotta jaksaa käydä ratsastelemassa Sannia, tuntuu heillä synkkaavankin oikein kivasti.

Tehokkaan alkuviikon jälkeen Sanni sai pari lepopäivää ja perjantaina se pääsi Lotan kanssa maastoilemaan. Viikonloppu meni aika rennoissa tunnelmissa, sunnuntaina luovuttiin lopultakin talvikengistä kun kengittäjä kävi vaihtamassa kesämallit alle. Jo oli aikakin, tuskinpa enää takatalvi yllättää..?

Eilen maanantaina oli taas hieronnan vuoro. Tämä oli nyt kolmas kerta kun hieroja käy, suurinpiirtein parin viikon välein on Sannia nyt hierottu ja tällä kertaa lihakset olivat sen verran hyväntuntuiset että nyt harvennetaan käyntejä. Toki pieniä jumeja oli, mutta sen verran pieniä että hieroja oli sitä mieltä että Sannille on nyt tärkeintä päästä liikkumaan säännöllisesti niin jumit aukeavat jo pelkästään sillä tavalla.

Tänään Lotta kävi vähän kävelemässä Sannin kanssa ilman satulaa.

Höntti-Elvistä vielä kuvaa ennen orin luo lähtemistä.

Sain Prinsustakin kuvakuulumisia viime viikolla, mielestäni se hevonen on todellakin muuttunut edukseen kaverini luona, kyllä se pihatto asuminen, nuoren ruunan paimentaminen ja oikeanlainen liikunta vaan on tehnyt hyvää. :) Pian mulla alkaa lomat, jos sitten ajelisi katsomaan Prinsua pitkästä aikaa.

Prinsu

Loppuun vielä kuvaterveiset Neposelta. :)

Viime viikolla lähti Neposelta talviturkki. ;)

Hyvää viikonjatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti