tiistai 5. toukokuuta 2015

Ei ihan suunnitelmien mukaan taaskaan...

Täällä tuntuu suunnitelmat, koskivatpa ne mitä tahansa, muuttuvan lähes poikkeusetta aina jollain tavalla. Tällä kertaa suunnitelmien muutos koskee Elvin varsottamista. Ei, varsottamisoperaatiota ei olla peruttu, mutta monta mutkaa tässä on matkan varrelle jo ehtinyt tulla.

Elvihän on siis kaverillani leasingissa, mutta kertoilen sen kuulumisia täällä silti, kun olen hieman näissä jutuissa silti mukana.

Elvin oli tarkoitus lähteä jo huhtikuun alkupuolella varatun orin luokse, mutta saimmekin kuulla hieman ennen tamman viemistä että orin luokse ei otetakkaan tammoja ennen huhtikuun loppua orin testitulosten saapumisen ja tammojen majoitusongelmien takia. Siinä kohtaa meni yksi kiima ohi ja laskeskeltiin seuraavaa kiimaa suurinpiirtein vapun tienoille.
Vapuksi Elvin oli tarkoitus mennä orin luokse, mutta sitten pari päivää ennen vappua orin omistaja ilmoitti ettei voi ottaa tammoja orin luokse ollenkaan! Tässä oli syynä henkilökohtaiset ongelmat joista orin omistaja kertoi itse.
Siinä sitten mietiskeltiin, että mitäs nyt. Kaverini alkoi etsiä muita orivaihtoehtoja jotka miellyttäisi ja minäkin "äänestin" omaa suosikkiani, joka sitten lopulta valikoituikin Elvin sulhasehdokkaaksi. Pakko myöntää että tämä uusi ori miellyttää mua paljon paljon enemmän kuin se ensimmäinen vaihtoehto, mutta tietysti tärkeintä on että se miellyttää myös kaveriani koska varsahan tulee hänelle.
Sopivasti alkoi Elvin kiimakin juuri niinkuin laskettiin, eli se oli vappuna kiimassa ja edellisten suunnitelmien mukaan se olisi nyt jo astutettu ensimmäisen kerran. Noh, aina ei voi voittaa ja nyt odotellaan (taas) seuraavaa kiimaa. Onhan tässä kautta paljon jäljellä ja monet eivät ole vielä aloittaneetkaan, mutta täällä suunnitelmissa oli alunperin aikainen varsa. No jospa sitten seuraavaan kiimaan onnistaisi.
Myöhemmin löytyi muuten ensimmäisen orivaihtoehdon myynti-ilmoituskin netistä..

Uusi orivalinta: Supertoy. Kuva sukupostista. 
Supertoy

Minä ainakin olen oikein tyytyväinen tähän valintaan, mun mielestä tuo ori on vaan kaikinpuolin niin hieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti