maanantai 18. toukokuuta 2015

Monipuolisempaa liikutusta

Sanni ja Lotta 30.4.2015

Sanni ja Lotta 30.4.2015 

Sanni ja Lotta 30.4.2015 

Alkuun muutama kuva Sannista ja Lotasta jumppailemassa. Lotta onkin nyt käynyt ratsastelemassa Sannia pari kertaa viikossa. Itse olen hoitanut Sannin liikutukset liinassa juoksuttamalla, kevyillä maastoköpöttelyillä ja nyt vihdoin ja viimein myös ajamalla! Eli Sannin liikunta on monipuolistunut viime aikoina ihan mukavasti ja hevosestakin huomaa kuinka sen mieli on hyvin virkeä kun pääsee tekemään erilaisia juttuja.

Pakollinen bebakuva todisteeksi että ajamassa ollaan käyty.. ;)

Eikös olekin aika magee silatyyny ja rintaremmi meillä..? Tiimiväriä, tottakai! ;)

Lauantaina 9.5. sain pitkästä aikaa valjastaa Sannin kärryjen eteen. Tuntui tammakin ottavan siitä vähän turhan paljon paineita ja kävikin aikamoisilla ylikierroksilla... :D Pakko myöntää että vähän alkoi itseäkin jännittää kun yleensä niin viilipytty tammani steppasi käytäväketjuissa kuin mikäkin starttiin valmistautuva ravuri. Enhän mä meinannut edes päästä kyytiin kun tamma riuhtoi ja heilui edestakaisin kärryjen kanssa avustajan yrittäessä pitää hevosta paikoillaan. Lopulta pääsin kärryille ja siitä Sanni ottikin aika lentävän lähdön avustajan päästäessä irti. Sitten kun lähdettiin matkaan Sannin kanssa ei mitään ongelmia enää ollut, kunhan vain pysyttiin liikkeessä koko ajan, oli aivan turha edes yrittää pysäyttää sitä kesken matkan. Loppujen lopuksi meni oikein hyvin meidän kärrylenkki.

Eilen ajoin taas ja nyt Sanni oli paljon rauhallisempi koko ajan. Mentiin nyt myös vähän reippaampi lenkki, kun viimeksi käveltiin melkeinpä puolet lenkistä.

Kevyttä maastoilua kevätmyrskyssä Sannin, Elvin ja Marjukan kanssa. 

Sanni ja Lotta 14.5.2015

Sanni ja Lotta 14.5.2015 

Sanni ja Lotta 14.5.2015 

Sanni ja Lotta 14.5.2015 

Ps. Blogilista lopettaa toimintansa pian ja nyt toimintansa on aloittanut uusi sivusto nimeltään Blogipolku. Kannattaa käydä tsekkaamassa, tämäkin blogi löytyy nyt sieltä. :)
http://blogipolku.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti