torstai 16. lokakuuta 2014

Paluu sairaslomalta

Hevosten flunssaoireet menivät ohi jo muutama päivä sitten, mutta varmuuden vuoksi pidin Elvillä vielä pari ylimääräistä sairaslomapäivää, vaikkei kuumetta missään vaiheessa ollutkaan.

Hankala kuvattava kun korvat pyörivät päässä miten sattuu, varsinainen ropellikorva... ;)

Elvin kanssa kävimme tiistai-iltana kevyellä lenkillä. Lenkki oli pituudeltaan vain 5,5km, mutta heppa hikosi silti kunnolla. Talvikarva ja yleinen sählääminen varmasti edesauttoivat hikoamista... Ei ehkä mikään fiksuin idea lähteä pilkkopimeään metsään liian kauan lomailleen sähläävän hevosen kanssa. Varsinkaan kun otsalampun valossa jo pelkät aurauskepit olivat maailman kammottavin asia. Harmittaa kun viikolla on pimeää lähes aina siinä vaiheessa kun tallille ehdin, mutta tätä se on kun työt haittaavat harrastusta. ;) Jo lähtiessä aavistelin että hepalla saattaa olla todella paljon ylimääräistä energiaa, kun satuloitaessa steppailtiin käytävällä, mitä ei siis yleensä tapahdu koskaan. No hengissä sentään selvittiin jännittävästä maastolenkistä.

Eilen Elvi sai pyöriä liinassa ja aika vauhdikasta meno siinäkin oli... Hiki tuli taas ja loppuun käveltiin pitkät loppukäynnit.

Ainut kuva missä korvat olivat oikeeseen suuntaan...

Sanni on liikkunut nyt viime aikoina sen verran mitä se tarhassa vapaa-ehtoisesti Elvin kanssa liikkuu. Viime viikolla käytiin kävelylenkillä. Kyselin klinikalta ohjeita ja katsotaan nyt tämä seuraava kengitys ja sen jälkeen hetken aikaa miten jalat reagoivat.

Ikävää kun viikolla on niin pimeää kun käyn tallilla, ei tule otettua kuviakaan. Mutta jospa viikonloppuna saataisiin muutamat ratsastuskuvat ja ehkä videotakin, jos ehdin tallille valoisaan aikaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti