torstai 5. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen postaus!

Moikka!

Päätin aloittaa blogin kirjoittamisen melko pitkän harkinnan jälkeen. Olen pian 23 vuotta täyttävä nainen Etelä-Suomesta. Hevoset ja ratsastus ovat kuuluneet elämääni 7 vuotiaasta lähtien ja koukkuun tähän harrastukseen taisin jäädä heti kun ensimmäisen kerran olin hevosten kanssa tekemisissä. Nykyään tämä taitaakin olla enemmänkin elämäntapa kuin harrastus, tallilla tulee käytyä joka päivä ja siellä vietetään aikaa paljon. Blogini päätähtenä on ensimmäinen oma hevoseni, lämminverinen ravihevonen nimeltään Sun Marii, tuttavallisemmin Sanni. Sanni on ollut omistuksessani hieman vajaat 9 vuotta, vuodesta 2005. Sanni on entinen ravuri, joka aloitti ratsu-uransa silloin kun muutti luokseni. Sannin kanssa harrastellaan monipuolisesti kaikkea mukavaa, ajoa sekä ratsastusta. Tarkoituksena olisi koittaa myös matkaratsastuksessa kilpailemista rennolla asenteella. Teen tuosta elämäni tärkeimmästä hevosesta vielä laajemman esittelypostauksen myöhemmin. :)

Sanni


Minulla on omistuksessani myös toinen hevonen, aivan ihana ja sympaattinen trakehner-tamma Brincipe, jota kutsutaan Prinsuksi. Myös tämä hevonen tulee varmasti näkymään blogissa, tosin ei varmaankaan nyt kesällä kun hän muuttaa "vaihto-oppilaaksi" ystäväni luo. Vaihdossa tallillamme tulee kesän ajan asustamaan lämminveri-tamma Garden of Eden "Elvi", johon olenkin saanut tutustua jo kuukauden verran.

Huom. Elvi siirtyi myöhemmin kesällä omistukseeni.

Prinsu


Hevosten lisäksi mukanani tallilla pyörii kolme koiraa: sekarotuinen Niilo, kultainennoutaja Nero ja tiibetinspanieli Pate. Aika usein saan talliseuraksi ja apulaiseksi myös avopuolisoni.

Niilo, Nero ja Pate


Kaikista karvakorvista teen vielä laajemmat esittelyt. Blogissani tullaan näkemään tavallista tallielämää ja toivottavasti myös hieman sitä kisahuumaakin. ;)

Tervetuloa lukemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti