torstai 3. heinäkuuta 2014

Esittelyssä: ElviGarden Of Eden
"Elvi"
Amerikanravuri-tamma
s. 29.5.2008 FIN
i. Hambo Lavec - e. Allyhills Polly - ei. Giant Chill
Elvi sukupostissaElvin luonteesta:

Elvi on hoitaessa kiltti ja rauhallinen, oikein symppis tamma. Elvi on aika helposti alistuva ja esim. tarhassa enemmän pomottavaa kaveria se väistää heti kun kaveri käskee.

Ratsastaessa Elvi ja Sanni ovat kuin yö ja päivä. Tietysti ei oikein kannattaisi verrata kun Elvi on juossut kilpaa vielä vajaa vuosi sitten ja Sanni on ollut ratsuna melkein yhdeksän vuotta. Elvillä on siis ratsastettu jo ennen kuin se muutti meidän talliin, eli ihan täysin alusta sen kanssa ei ole tarvinnut lähteä harjoittelemaan. Elvi on aika reipas ja pitkäaskelinen (ainakin tällaiselle Sanniin ja Prinsuun tottuneelle..) ja menohaluja siltä löytyisi. Maastossa Elvi ei paljoa kyttäile, muuta kuin kiviä ja jos jotain jännää tulee eteen niin se pysähtyy kuin kysyen "onko pakko mennä jos ei tahdo?" ja jatkaa matkaa kun sen käskee taas liikkeelle (Sanniin verraten aika helppo: Sanni näkee jotain jännää niin se kääntyy samalla sekunnilla takaisin tulosuuntaan ja siinä pyöritään sitten yleensä hetken aikaa..)
Yhteinen historiamme:

Meillähän ei siis ole Elvin kanssa vielä juuri ollenkaan yhteistä historiaa, se muutti talliimme vasta hieman vajaa kaksi kuukautta sitten, enkä tuota ennen ollut ikinä nähnytkään Elviä. Elvin oli tarkoitus tulla alunperin kesän ajaksi mulle ratsastettavaksi, mutta ei se nyt sittenkään taida lähteä syksyllä pois. :) Tämä esittely on nyt hieman tynkä, kun en vielä itsekään täysin tunne Elviä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti