tiistai 1. heinäkuuta 2014

Likaisia loimia, karkailevia poneja ja Elvin juoksutusta...

Eilen oli ihan ookoo tallipäivä. Ensimmäisenä tallille mennessä aloin pesemään Sannin sadeloimea, koska kissa oli päättänyt tehdä pienet yllärit siihen päälle valjasvarastossa... Ihan putipuhtaaksi en loimea jaksanut hinkata, mutta sen verran kuitenkin, ettei enää haise kissan pissa.

Se on ollut joskus sininen, vaikkei siltä enää näytä, edes pesun jälkeen...

Hain Elvin tarhasta ja Sanni päätti tunkea portista samaan aikaan ja lisäksi Elvi pääsi siinä rytäkässä irti... Siinä sitten katsoin kun hevoset hölköttelivät tarhasta tallia kohti. Ei paniikkia, tiesin että Sanni ei tallin pihasta lähde mihinkään, enkä uskonut että Elvikään yksinään mihinkään lähtee. Otin Elvin kiinni, talutin talliin ja sillä välin Sanni parkkeerasi itsensä peräkärryn luokse joka oli täynnä tuoretta ruohoa. Sanni juoksee irti päästessään aina joko talliin omaan karsinaansa, tai sitten lähimpään paikkaan mistä löytyy ruokaa. :) Sanni takaisin tarhaan ja Elviä puunaamaan! Elvi olikin ottanut oikein kunnon mutakylvyn. Onneksi oli loimi, muuten olisi hevosen harjaamiseen mennyt aika kauan.

Karkuri-poni :)

Ilmeisesti myös Elvin turpa on ollut mutanaamion tarpeessa...

Juoksutin Elviä alkukävelyiden jälkeen liinassa. Käytän juoksuttaessa yleensä kumichamponeja ("piuhoja"), jotka kiinnitän joko etujalkojen välistä vatsan alle, tai juoksutusvyön rinkuloihin sivulle. Joskus harvoin käytän juoksutusjärjestelmää. Elvi oli kovin rennolla ja leppoisalla tuulella ja ravasi paikoitellen oikein nätisti.


Kännykkälaatua, liikkuvan kohteen kuvaaminen ei oikein lainapuhelimella onnistu...

Lopuksi venytettiin eteen-alas.

Loppuun vielä kolmen sekunnin video ravista. Puhelimen muisti loppui kesken juuri sopivasti kun otin videota...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti