lauantai 19. heinäkuuta 2014

Viime aikaisia ostoksia

Ajattelin nyt esitellä viime aikoina tehtyjä ostoksia, kun viime aikoina on tullut tehtyä enemmän kaikenlaisia pieniä hankintoja.


Repoketulta ostin stetarit. Kätevä apuväline palautumisen ja kunnon seurantaan.


Suomalaisesta kirjakaupasta ostin lukuvuosikalenterin hevosten treenikalenteriksi ja taskun/mapin/mikäikinätuonnimionkaan hevosten tärkeille papereille ja kilpailuissa tarvittaville asiakirjoille.


Kännykälle ostin maastoiluja varten käsivarsikotelon Expertiltä. Todella kätevä varsinkin kun kesällä ei ole takkia päällä jossa olisi taskut ja ainakin omissa ratsastushousuissani on niin pieni tasku, ettei siihen kännykkä mahdu.


Ravikaupasta ostin ratsastuspaidan. Mulla ei ole varsinaista ratsastuspaitaa ennestään ollenkaan, paitsi valkoinen kisapaita, mutta valkoinen on mielestäni vähän huono väri hevoshommissa.


Hevarilta ostin kisoihin numerolapun, kun luulin että olen hukannut aikaisemman, mutta sehän sitten löytyikin tämän ostoksen jälkeen.. Lisäksi ostin uuden heinäverkon.


Elville ostin kahdesta vahingosta viisastuneena polvisuojat, se on siis kaksi kertaa telonut polvensa ratsastaessa ja juoksuttaessa. Nämä ostin käytettynä.

Siinä viime aikaisia hankintoja. Lisäksi ostin hevostrailerin, mitä mainostinkin jo aiemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti