tiistai 15. heinäkuuta 2014

Uusia tuulia ja suunnitelman muutoksia...

Viime viikolla tapahtui kaikenlaista. Viime keskiviikko oli aika tapahtumarikas: kävimme hakemassa mulle ihan ikioman hevostrailerin! :) Lisäksi kirjoitettiin Elvistä omistajanvaihdospaperit ja tein päätöksen Prinsun myymisestä. Elvi on siis nyt mun ja Prinsu jääkin nyt sitten mun kaverille. MUOKKAUS: Prinsu on edelleen omistuksessani, mutta kaverillani käytössä.

Ensimmäinen ajokerta raviuran jälkeen. :)
 
Kopin haku reissun aikana Elvi pääsi ensimmäistä kertaa raviuransa lopettamisen jälkeen kärryjen eteen, kun kaverini kävi testailemassa miten heppa toimii ajaessa. Kuulemma toimi ihan kivasti. :) Itse testasin Elvin ajamista sunnuntaina ja aika vauhdikas oli, ainakin verrattuna Sanniin. Sanni menee yleensä aina kärryjen edessäkin melko löysin ohjin, ainakin jos ajetaan ilman hevoskaveria. Elviä sai pidellä, mutta kyllä ne jarrutkin tarpeen tullen löytyivät.

Heppa ihan hikisenä sunnuntai ajelun jälkeen.

Kaikkensa antaneena.. :D

Sitten niitä suunnitelman muutoksia.. Alunperin meidän piti kisata ensimmäistä kertaa matkaratsastuksessa tämän viikon lauantaina, mutta muutettiin suunnitelmaa niin, että kilpaillaankin ensimmäisen kerran 9.8. kun kilpailut järjestetään naapurikunnassa. Tämä muutos oikeastaan vain siksi, että ensi kuussa olevat kisat järjestetään paljon lähempänä, Sanni kun saattaa stressata matkustamista varsinkin pidemmällä matkalla aika paljon, joten kivempi käydä ekat kisat lähempänä.

 Sannin kanssa maastoon lähdössä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti