lauantai 5. heinäkuuta 2014

Haaste: Kuvahaaste

Tämä kuvahaaste oli Voitto kotiin -blogissa jo aikaisemmin, mutta teen tämän nyt hieman myöhässä kun en aikaisemmin jaksanut kaivella vanhoja kuvia esille. Tarkat ohjeet kuvahaasteeseen löytyy täältä.
LEMPPARI...

...ESTEKUVA

Tämä menisi myös kisakuva kategoriaan, mutta mulla ei ole kovin paljoa normi treeneistä hyppykuvia, joten tämä kelvatkoon tähän. :) Kuvassa oleva hevonen ei ole omani, vaan kilpailin tuolla hevosella jonkin aikaa, hevosen nimi on Jebba.

...KOULUKUVA

  
Kuva ei ole kovinkaan kummoinen, mutta tykkään tästä kun Sanni on niin kovin hienona. :)

...YHTEISKUVA


Tämä on ehdottomasti yksi kivoimmista yhteiskuvista, tässä on vaan jotenkin tosi kiva fiilis. :)


Tykkään tästä kuvasta jostain syystä todella paljon. Kuvassa on jotenkin tosi rauhallinen tunnelma. Kuva otettu noin kuukausi Sannin keisarileikkauksen jälkeen.
... KISAKUVA

Vanha ja huonolaatuinen kuva, mutta tykkään tästä silti kovasti. Tämä taitaa olla mun ja Sannin ihan ensimmäisistä estekisoista, ollaan juuri poistumassa radalta. :)


Tässä toinen lemppari kisakuva. Hevonen on Mudfield Mona. :)

...MAASTOESTEKUVA


Mulla ei ole kunnollisia maastoestekuvia yhtään, mutta toivottavasti tämä kuva itse rakennetusta estekuvasta kelpaa tähän kategoriaan.. :D

...TIPPUMISKUVA

 Tippumiskuvia mulla ei (valitettavasti) ole, mutta tämä todella huonolaatuinen kuva on otettu aikalailla heti tippumisen jälkeen.. :D

KUVA, JOHON LIITTYY HYVIÄ MUISTOJA


Ensimmäisiä kertoja leikkauksen jälkeen Sannin selässä. :)

ENSIMMÄINEN KUVA OMAN/LEMPPARI HEVOSESI KANSSA


Ensimmäinen kuva Sannin kanssa. :)

PARAS KESÄKUVA


Kovin kesäinen tunnelma tässä ei ole, kun hevosilla on loimet päällä, mutta kuva on otettu viime kesän lopulla. Prinsu ja Sanni. <3
PARAS TALVIKUVANämä tulivat ensimmäisinä mieleen tästä kategoriasta. Samalla kerralla otettu nämä molemmat ja ehdottomat lempparit. :)

TUNNELMALLISIN KUVA


Mielestäni tässä kuvassa on tosi kiva tunnelma. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti