tiistai 1. heinäkuuta 2014

Haaste: Ostoslista

Voitto kotiin -blogin viikon blogihaasteena oli tehdä ostoslista pakollisista hankinnoista tai sitten unelmoida upeista varusteista. Täältä voit käydä katsomassa tarkemmat ohjeet.

 
 
Aloitetaan vaikka näistä ostoksista, jotka aion tässä jossain vaiheessa tehdä...
 
Neliön mallinen satulahuopa, yleis, brodeerauksella, pony
 
Tuo ylin pinkki/hopea/musta huopa on jo hetken aikaa houkutellut niin kovasti, että sen (tai jonkun vastaavan) ostan kyllä jossain vaiheessa. Sopii hyvin yhteen meidän pinkkien matkaratsastussuitsien kanssa. ;)
 
Turvajalustimet rst teräs
 
Elvin satulaan ajattelin ostaa turvajalustimet. Nämä ovat edulliset ja ihan hyvät. Sannilla on samanlaiset omassa satulassaan. Tykkään ratsastaa turvajalustimilla, koska ne ovat ihan hyvä henkivakuutus siinä vaiheessa jos tippuu ja jäisi muuten jalustimeen roikkumaan.
 
Fleeceloimi BestOnHorse
 
Tämä loimi on saatava, pinkkinä, tottakai! ;)
 
Nylon ristirintaremmi, 2-värinen, Equitare
 
Nyt näyttää ostoslista jo niin pinkiltä, mutta ei voi mitään... :) Tämä rintaremmi pinkkinä Sannin valjaisiin, sopii sitten hyvin yhteen tulevien pinkkien kärryjen kanssa. ;D
 
Täytyisi ostaa uudet ratsastushanskat. En vain ole vielä löytänyt mistään tämän kaupungin kaupoista hyviä ja edullisia (=mahdoton yhtälö?). Haluaisin kesäratsastushanskoiksi melko ohuet ja hyvin hengittävät hanskat. Hanskojen ei ole pakko olla pinkit, vaikka nuo yllä olevat ovatkin.. :D
Onko kellään vinkkejä, mitkä olisivat hyvät ja edulliset ratsastushanskat?
 
 Back On Track Selänlämmittäjä
 
Olen pitkään jo miettinyt tällaisen ostoa. Sannin selkä menee helposti jumiin varsinkin kylmällä ilmalla, joten tämän ostaminen olisi varmasti ihan perusteltua. Luultavasti tällainen tulee hankittua viimeistään ennen seuraavaa talvea.
 

Polar Equine Healthcheck
 
Sykekahvan aijon jossain vaiheessa ostaa. Varmasti paljon kätevämpi seurata palautumista tuolla, kuin stetareilla. Lisäksi myös ratsastaessa käytettävä sykemittari on varmasti ostoslistalla tulevaisuudessa. Merkistä en vielä tiedä kun en ole näitä vielä kovin paljoa tutkinut, eikä omakohtaista kokemusta ole.
Onko teillä vinkkejä mikä merkki (ja malli) sykemittareissa olisi hyvä ja helppokäyttöinen?
 
 
Nyt tällä hetkellä ei tule enempää juttuja mieleen, mitkä olisivat ostoslistalla, joten laitan tähän loppuun vielä pari juttua joista vain haaveilen...
 
Back On Track Verkkoloimi, kpl
 
Tämä houkuttelisi kovasti, mutta tuskin tulee tällaista ostettua hinnan takia, vaikka varmasti olisi jokaisen sentin arvoinen... Tuossa ylempänä oleva Back On Track Selänlämmittäjä on siis ostettavien listalla edullisemman hinnan vuoksi, vaikka se ei niin kokonaisvaltaisesti vaikuttakaan kuin tämä loimi.
 
 Tattersal Dressyr koulusatula 17,5"
 
Jostain syystä olen haaveillut jo pidemmän aikaa koulusatulasta Sannille. Kyllä mulle halvempikin satula kelpaisi, ei tarvitsisi olla noin kallis kuin tuo yllä oleva... ;) En ole sitten ostanut, kun en sellaista ihan oikeasti tarvitse. Sannilla on jo hyvä yleissatula, eikä me niin paljoa kouluratsastukseen keskitytä että erikseen koulusatula tarvittaisiin. Lisäksi haaveilin estesatulasta silloin, kun enemmän esteisiin keskityimme, mutta on sekin jäänyt ostamatta.
 
 
Sellaista ostoslistaa ja haaveilua. :) Millaisia ostoksia teillä on luvassa tai onko jotain varustehaaveita? 


2 kommenttia: