sunnuntai 17. elokuuta 2014

Haaste: Lempiratsastuspaikka

Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi.

Tällä kertaa viikon blogihaasteena on kertoa lempiratsastuspaikasta. Ohjeet haasteeseen löydät kokonaisuudessaan täältä.

Lempiratsastuspaikkani on tottakai meidän talli ja tallin ympäristö. En olekaan esitellyt meidän talliamme vielä täällä blogissa, joten nyt pientä esittelyä tallistakin. Olemme tällä hetkellä kolmen kaverini kanssa vuokralla pienessä 7 paikkaisessa tallissa. Tallilla ei ole omaa kenttää, mutta saamme onneksi käyttää naapuritallin kenttää. Tallimme on raviradan läheisyydessä, joten radallekkin voi mennä tekemään treeniä hevosten kanssa ratsain tai kärryillä. Lisäksi talliltamme pääsee hyväpohjaisille harjoituslenkeille. Harjoituslenkiltä löytyy myös kilometrin mittainen hiittisuora. Mielestäni meidän tallilla on todella hyvät mahdollisuudet hevosten monipuoliseen liikuttamiseen, mikä onkin hyvin tärkeää minun mielestäni. Meidän talli ei ole hienoin talli, mutta se on hyvä talli juuri tuon takia, kun on mahdollisuus monipuoliseen liikutukseen.

Varustehuone on aika pieni, mutta hyvin sinne on tavarat mahtuneet.

Suitsia löytyy moneen tarkoitukseen.
 
Naapuritallin kentällä.

  Viime aikoina olemme hevosteni kanssa maastoilleet enemmän kuin ennen, koska matkaratsastus on alkanut kiinnostaa todenteolla. Toki hevoseni työskentelevät myös kentällä säännöllisesti joka viikko. Oikeastaan lempiratsastuspaikakseni meidän tallilla voisinkin sanoa meidän lähimaastot, vaikkei siellä kovin pitkiä lenkkejä pystykään tekemään, ellei kierrä samoja lenkkejä moneen kertaan. Pidän kuitenkin meidän lähimaastoista sen takia, että siellä on turvallista mennä hevosten kanssa, kun autoilla tai muilla moottoriajoneuvoilla ei ole pääsyä hevosten harjoituslenkeille. Toki halutessaan sellaisillekkin maastoreiteille pääsee, missä autoja ja muita ajoneuvoja voi tulla vastaan.

Pelkästään hevosten käyttöön tarkoitetuilla harjoituslenkeillä on turvallista mennä hieman aremmankin hevosen kanssa.


Tallin pihalta lähdössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti