torstai 14. elokuuta 2014

Kärryttelyä Sannilla ja ekaa kertaa ilman satulaa Elvillä

Postaus tulee nyt hieman myöhässä muiden kiireiden takia, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan.. Piti tosiaan julkaista tämä jo viime viikolla, mutta jäi sitten kuitenkin julkaisematta.. Viime torstaina kävimme Sannin kanssa tekemässä kärryillä hölkkälenkin. Tamma tuntui olevan sopivan reippaalla päällä, vauhtia oli tarpeeksi mutta ei liikaa, eikä ohjissa tarvinnut roikkua, niinkuin ei yleensäkään tämän hevosen kanssa. Meno oli mukavan rentoa. :)
Alla pari videopätkää Sannin ravailusta hiittisuoralla ja metsälenkillä:Lenkin jälkeen Sanni pääsi suihkuun ja sitten maistui elektrolyyttimehu. :)

Hämärässä tallissa saa otettua vain tosi huonoja kuvia. Ei nämä kovin imartelevia ole, mutta tuossa toisessa kuvassa Sannilla on hauska ilme. :)

Sannin lenkityksen jälkeen oli Elvin vuoro. Hetken mielijohteesta päätin mennä Elvillä ensimmäistä kertaa ilman satulaa, vaikka hieman jännittikin miten siellä selässä mahdan pysyä... No ihan hyvin siellä kuitenkin keikuin, vaikkei meno varmasti liian kaunista katseltavaa ollutkaan. Mentiin kentällä paljon käyntityöskentelyä (satulan puuttumisesta johtuen tavallista enemmän, ennen kuin uskaltauduin kokeilemaan vauhdikkaampaa askellajia). Käynnissä paljon taivuttelua (=ympyröitä, volttikahdeksikkoa, loivaa kiemuraa kentän jokaiselle sivulle... jne.), pysähdyksiä ja peruutuksia. Meni jotenkin tavallista kauemmin aikaa saada hevonen rennoksi ja kuuliaiseksi, tämä saattoi johtua kentän vieressä tapahtuvasta tarharemontista, jonka äänet jännittivät Elviä kovasti. Lopulta heppa oli kuitenkin oikein kivasti kuulolla ja uskaltauduin tekemään muutaman ympyrän ravissakin ja ihmeen hyvin sekin meni, vaikkei Elvin askel kaikista tasaisin ja hitain olekaan. Loppujen lopuksi olen oikein tyytyväinen, vaikka alkuun Elvi olikin jännittynyt.


Elvi-kirahvi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti