tiistai 5. elokuuta 2014

Matkakisat taisivatkin vaihtua koulukisoihin...

Niin ne suunnitelmat muuttuvat. Meidän tapauksessa suunnitelmat tuntuvat muuttuvan jatkuvasti suuntaan jos toiseen. Tosiaan meidän oli alunperin tarkoitus startata ensimmäiset matkaratsastuskilpailumme Sannin kanssa 9.8. Liesjärvellä (tai siis alunperin suunnitelmissa oli startata ensimmäiset kisat jo 19.7. niistä suunnitelman muutoksista lisää täältä), mutta sitten tulikin muutama mutka matkaan... Luulin siis viimeisen ilmoittautumispäivän olevan myöhemmin ja satuin katsomaan kilpailukutsua juuri viimeisenä ilmoittautumispäivänä, enkä pystynyt ilmoittautumaan silloin, koska en ollut hankkinut itselleni seurakilpailulisenssiä. Pakko myöntää etten edes tiennyt kyseisestä lisenssistä mitään, koska silloin kun viimeksi olen kilpaillut ei sellaista tarvinnut olla... Jälki-ilmoittautua olisi tietysti voinut, mutta päätimme huoltaja-avomieheni kanssa jättää taas jälleen kerran kilpailut väliin...

17.8. järjestetään suhteellisen lähellä kilpailut, missä on sopiva koululuokka mulle ja Sannille. Ohjelma on tutustumisluokan kouluohjelma 2009 pitkällä radalla. Päätimme nyt sitten tähdätä sinne. Saas nähdä millaista on meno koulukilpailuissa monen vuoden tauon jälkeen... :) Ohjelmassa ei pitäisi olla mitään ylitsepääsemättömän hankalia juttuja, mutta tietysti kisatilanne jännittää sekä hevosta että ratsastajaa.. En ole tuota ohjelmaa ratsastanut ennen, mutta nyt olen sen opetellut ulkoa ja ainakin kertaalleen ratsastan sen Sannin kanssa läpi ennen kisoja.

Tulen kyllä sitten taas kertomaan jos nämä suunnitelmat muuttuvat vielä. ;D En jostain syystä saa tähän lisättyä kuvia ollenkaan, joten menköön nyt sitten näin. :)

3 kommenttia:

 1. Ai ainakin yhden kerran ratsastat ohjelman läpi ennen kisoja :/ paineet vaan kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ratsastaa ohjelman kokonaisuudessaan läpi ainakin kerran, ehkä pari. En viitsi kovin montaa kertaa, ettei heppa opi ja rupea ennakoimaan. Sanni kun tuppaa olemaan sellainen, että se ennakoi laukannostoja vähän liikaakin välillä ja sitten menee koko ratsastus ihan häsläämiseksi. :) Mutta siis kerran mennään ohjelma läpi niin että oon itse tyytyväinen. :) Ja tietysti ratsastelen tässä vielä osia siitä ohjelmasta. :)

   Poista
  2. Eikä mitään paineita vielä, sit kisa-aamuna vasta... :D

   Poista